3. Europa (utom Sverige)

Island

2018-06-21 13:39 #0 av: Bjallstal

Hej!
Jag och pojkvännen är väldigt sugna på att åka till Island. Han har varit där en gång tidigare med skolan och blev frälst.
Ni som har varit där, hur har ni gjort? Färdiga paket eller bokat allt själv? Islandsresor hade ett paket med flyg, boende, frukost, hyrbil med guide tillgängligt 24/7 på telefon och kartor med rutter att köra. Lite sugen på det i och med att man får mer frihet än med låsta guidade resor.

Anmäl
2018-06-23 13:57 #1 av: Oskar

Jag var på Island för ett par år sedan. Var dock bara där ett par dagar så gjorde endast utflykter i närheten av Reykjavik. Vi bokade flyg, boende och hyrbil själva och det funkade hur bra som helst! Men vi gjorde som sagt inget avancerat...kanske man behöver hjälp av guide om man ska åka tvärs över ön på mindre vägar. Men dom vanliga vägarna var ju inga problem att köra själv på. Eller ja i alla fall på sommaren.

Ni kan ju jämföra priset också, på det paket ni sett jämfört med att boka själv.

Island är verkligen otroligt häftigt!

Oskar

Anmäl
2018-08-05 13:01 #2 av: kamera0710

Jag var på Island med fältbiologerna på 90-talet. Vi var 18 personer som åkte, vi hyrde minibussar i Sverige och bodde i tält. Vi åkte runt ön under två veckor. Kan varmt rekommendera ett besök!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.