3. Europa (utom Sverige)

Upplevelser i Europa

2017-08-23 17:28 #0 av: Onslow

Hej!

Jag är 19 år och ska bege mig ut på en relativt lång (~8 veckor) backpackingtripp genom Syd- och Centraleuropa med start i början av September. Jag är ingen kulturperson som gillar museum och historiska "sevärdheter", och är heller ingen festprisse som vill supa varje kväll. Jag älskar dock upplevelser och äventyr, och det är vad jag vill göra på min resa.

Jag finner att det är otroligt svårt att hitta saker att göra på internet som INTE är museum, historiska platser, kyrkor/katedraler eller barhopping. Det måste finnas något spännande att göra som inte är det!

Jag tänker mig ridturer genom alperna, kanotturer genom forserna, urban exploration, adrenalin! That sorta stuff. Vet inte om det är mina google-skills som tryter eller vad som är problemet men jag hittar verkligen ingenting passande på vår vackra kontinent.

Har någon något tips vad en kan göra, alternativt vart jag kan hitta information? Jag har frågat på så många forum nu och alla svarar bara "googla" så jag vetefan vad jag ska göra... Tack.

Anmäl
2017-08-24 15:53 #1 av: Oskar

Tja!

Tror nog du får öva på dina google-skills. :-) För det är ju bara att googla på de aktiviteter du nämner så dyker det upp massor med förslag, här bara några slumpmässigt utvalda:

http://www.rideinfrance.com/mountains-horse-riding-tours-horseback-adventures-france.htm

http://www.franceraft.com/english/

Det som möjligen kan vara ett problem med den typen av aktiviteter är att jag gissar att en hel del av dem måste bokas i förväg...dvs lite svårt att vara en spontan backpacker.

Oskar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.