9. Övrigt

Vilka av dessa länder?

2017-05-27 04:46 #0 av: [Intryckt]

Jag vill besöka
Irland
Skottland
Norge
Tyskland

Vilka av dessa länder skulle ni personligen rekommendera mig att se? Jag vet inte vart jag ska åka först om jag nu åker🙂

Anmäl
2017-05-27 06:54 #1 av: Derrtag

Jag skulle säga Skottland, det är fantastisk natur och mycket att seKär.

Irland skulle vara mitt andra val, det är också fint och spännande. Norge och Tyskland, ja, de är så pass nära Sverige, så jag tycker att dem kan man besöka lite "när som helst", men det är mitt åsikt, de är härliga länder med...Glad

Anmäl
2017-05-27 08:14 #2 av: Jimmy.L

Norge skulle jag vilja uppleva med fantastisk natur.

Anmäl
2017-05-28 22:17 #3 av: Oskar

Oj, svårt att välja. Beror ju på vad det är du främst är ute efter.  Är det storstäder så är ju Tyskland inte fel...finns många sevärda städer där...tex Berlin och Hamburg. Är det naturupplevelser du är ute efter så är ju norska fjordar svårslaget...men å andra sidan har även Skottland och Irland vacker och häftig natur och är ju dessutom lite mer "exotiskt" än Norge. Kanske Skottland och då även besöka några av ögrupperna precis utanför (Hebriderna, Orkneyöarna och Shetlandsöarna)?

Oskar

Anmäl
2017-05-29 10:30 #4 av: [Intryckt]

Hej tänkte främst jag ville äta, utforska en eventuell stad men också åka och se vackra naturområden även om det inte är någon prio. Tyskland har alltid vart intressant för mig aldrig vart där, har vart i Finland,Danmark men inte Norge därför vill jag dit. Skottland och Irland verkar bara så vackert! Ja jag får fundera.

Anmäl
2017-05-29 20:33 #5 av: Derrtag

När vill du åka? Platser med fin natur är värda att besöka om det är fin väder, då kan man vara ute mycket. Om det är en liten svalare period, t.ex hösten eller nu på våren så kan Tyskland vara det bästa valet... Men det beror på vad du vill göra. Jag säger fortfarande SkottlandSkrattar som Oskar sa kan man även besöka några andra öar runt omkring.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.