7. Resa med barn

Billigt boende London...

2015-07-26 22:43 #0 av: MelodyX

Jag tar femåriga dottern med mig och reser till London för egentid och julshopping i början av december. Resan är bokad men inte rummet. Någon som har tips på boende? Första kriteriet är billigt, så billigt det nu kan bli i och runt London. Vi är absolut inte kräsna, kan till och med sova i en vettig sovsal om någon har erfarenhet dock ser jag gärna bra möjligheter att ta sig in till centrala London (och även till och från Stansted). Vi lär vara ute och springa hela dagarna och kan dela säng i värsta fall (det gör vi ju hemma ofta också) så jag är öppen för alla förslag så länge prislappen känns ok. 

Anmäl
2015-07-28 23:43 #1 av: Sindri

Jag bokar alltid hotell via Booking.com. Du kan välja hur många stjärnor du vill ha på boendet. Tror du kan sortera efter pris också.
Jag har bott på vandrarhem i London. Det var alldeles nytt och fräscht, dock lite långt till city och väldigt långt till Stansted. Men det finns fler
http://www.swedish.hostelworld.com/vandrarhem/London/England

Jag vill också rekommendera airbnb. Där kan du välja att bo inneboende hos någon. https://www.airbnb.se/
Viktigt är att ta noga reda på hur du kommer från och till flygplatsen. Det kan bli väldigt dyrt annars. Bra då att bo på den sida i London som är närmast flygplatsen. Jag tycker dock London är jättebra på kommunikationer. Vi tog oss jättelätt och billigt från Gatwick till city.
http://www.reseguiden.se/forum/diskussioner/london-stansted-7752

T-banan och bussar funkar super, man köper ett kort och laddar med pengar. Man kollar på stationerna hur mycket man har kvar och fyller på efter behov. När man reser hem lämnar man in kortet och får tillbaka kortpriset + de pengar som finns kvar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.