3. Europa (utom Sverige)

Åka till London

2015-05-04 16:48 #0 av: Cajolyne

Hejsan, jag och en vän ska åka till London i början av Juni. Jag undrar är det någon som vet hur man kan boka The big eye i förväg? Är lite nojig att man ska komma till en fejk sida.
och kan man boka tågbiljett från Heathrow flygplats in till paddnington station här hemma i sverige eller gör man de på plats? 


Anmäl
2015-05-05 16:58 #1 av: Oskar

London Eye verkar gå att boka via deras officiella sajt:

https://www.londoneye.com/

Oskar

Anmäl
2015-05-06 20:57 #2 av: Bighoj

Du kan gå in på Boxoffice och boka biljetter.Vi ska dit nästa vecka och har bokat tåg från Gatwick t/r samt bokat biljetter till Madame Tussauds.Tror du slipper stå i kö + att det blir lite billigare att boka hemifrån.Lycka till.

Anmäl
2015-05-10 18:07 #3 av: ChristineL

Vi beställde härifrån när vi åkte: http://www.visitlondon.com/ man kan förboka flera turistattraktioner därifrån och även lite olika paketpriser :)

Anmäl
2015-05-14 15:44 #4 av: ineffable.

Bokar du innan blir det oftast även billigare gällande sådana stora turistattraktioner i London. Som #3 skriver kan man få lite paketpriser som oftast är väldigt prisvärda. The London Eye, The Shard, London dungeons etc. är bra exempel där det finns paketpriser med ett reducerat pris! Ler

Jag vet även att det finns något som heter The London Pass. Detta kortet ger dig förkortade kötider, gratis entrè till vissa attraktioner och så vidare. Vet dock inte vad det kostar men det kan du ju kolla upp! Länkar hemsidan till dig. Ler 

http://www.londonpass.com/london-attractions/index.html

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.