3. Europa (utom Sverige)

Hur ta sig till Lofoten?

2015-01-17 18:36 #0 av: ylvala

Hej!

Jag tänkte resa till Nordnorge i sommar och har nu insett att det är rätt knepigt att ta sig dit.

Planen är till Lofoten, eller kanske Vesterålen någonstans. Men låt oss ta Andenes i Lofoten som exempel då det känns extremt lockande. Vad jag har förstått kan man flyga dit, då får man byta någonstans i Norge med eventuell övernattning då resan kan ta över ett dygn, känns inte helt ultimat.

Jag har också läst att man kan ta tåget till Narvik och sedan buss vidare därifrån till Andenes. Det låter ju bra, problemet är att jag inte hittar någon vidare information eller biljetter. Har någon av er erfarenheter av detta? Berätta gärna hur ni tog er dit, åker ända från Norrköping så det är ju en bit. Vill ju inte att det ska vara svindyrt heller.

Väl där är det valsafari som gäller, några erfarenheter? :)

Anmäl
2015-01-17 18:56 #1 av: [Söderort]

Det går att flyga med Norwegian från Stockholm via Oslo utan övernattning.

Anmäl
2015-01-18 19:55 #2 av: ylvala

#1 Ja titta du, det såg ju bra ut. Jag lyckades inte hitta något så bra alternativ innan. Snabbt och smidigt, allt annat verkade inkludera övernattning och ett dygns flygtur, tack för tipset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.