3. Europa (utom Sverige)

Boende i London/Manchester

2014-07-13 01:52 #0 av: Moalinn

Vet ni något billigt vandrarhem i London eller Manchester? Det är bara jag (alltså, helst inte sovsal utan enkelrum) och tanken är att stanna två nätter. Behöver inte ha det vackraste vandrarhemmet utan huvudsaken är att jag har tak över huvudet!

Eller är det billigare att ta sig till Tyskland (Berlin, Hamburg, München bland annat) och stanna där i två nätter?

Vill gå på konsert  nämligen och bandet jag vill se kommer inte till Sverige, närmsta är Tyskland men är det billigast? Tänker att man kan flyga med Ryanair till England, vilket gör det hela mycket billigare.

Tar tacksamt emot all hjälp! Glad

Mvh Moalinn. | moalinnahlstrom.blogg.se
Sajtvärd för Naturfoto & Musik
Medarbetare på Djurfoto

Anmäl
2014-07-13 17:42 #1 av: Oskar

Jag skulle nog söka efter flygbiljetter och hostel till/i alla städerna och sedan lägga ihop kostnaderna för respektive stad. Priserna kan nog skilja sig åt ganska mycket. 

Boende brukar vara billigare i mindre städer, men å andra sidan är flyg oftast billigast till stora.

Oskar

Anmäl
2014-07-13 20:40 #2 av: Inaarah

Man kan flyga till Berlin med RyanAir från Rygge i Norge, och det har varit väldigt prisvärt. :)

Om jag inte minns fel, TS, har jag läst att du gått i skolan i Uddevalla? Från Uddevalla tar det inte alls speciellt lång tid till Rygge, förutsatt att du kan få skjuts såklart.

Never make permanent decisions on temporary feelings.

Anmäl
2014-08-01 22:53 #3 av: Bjallstal

London Visitors Hotel bodde jag på sist jag var där, billigt och ett okej. Vi hade rum med egen toalett vilket var väldigt skönt. Ligger väldigt nära Westfield shoppingcenter och var lätt att ta sig fram och tillbaka till

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.