4. Nord- & Sydamerika

Fort Lauderdale någon?

2014-02-22 00:17 #0 av: Bjallstal

Någon som varit där och har lite åsikter?
Boende, måsten, etc :)

Anmäl
2014-02-23 08:48 #1 av: Sindri

Nyss hemkommen efter 4 dagar i Florida.

Hyrde bil hos Dollar via Rentalcars, inga problem, inget försök till lurendrejeri och dyra uppgraderingar som vi blivit så varnade för. Fick precis den bil vi beställt+GPS. Mycket användbar. Vi förbetalade 35 dollar för alla biltullar. Åkte inte "upp" dem, men det var värt pengarna att slippa köa, leta växel etc.
Vi var inte så mycket i FLL, men en höjdpunkt var resan fram-och tillbaka över Everglades. Vi åkte söderut till Miami (nästan ett måste), sedan gjorde vi bort oss och åkte rakt västerut mot Tamian Trail från Miami Beach, den södra vägen över Everglades. Miami tar aldrig slut och det var enorma köer och massa rödljus. Vi borde åkt norrut och letat rätt på Dolphin Expressway och åkt den ner till trailen. Se till att få en karta.

Annars var det enormt vackert på vissa ställen längs vägen. Såg många djur, men det var svårt att stanna.
Tillbaka åkte vi den norra vägen, Alligator Alley (Freeway 75 och 595), kom elegant direkt in till flygplatsen. Efter vägen finns många ställen att köra av på och titta efter djur.

Kanonväder i Florida just nu.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.