9. Övrigt

Flög till fel destination...

2013-10-31 12:30 #0 av: Oskar

Haha...hittade nedanstående exempel på folk som kommit till fel destination i Expressen:

- Tidigare i år skulle ett amerikanskt par besöka vänner i Dakar i Senegal. I stället hamnade de i Dhaka, huvudstaden i Bangladesh.

- Samantha Lazzaris planerade en visit till San Jose i Costa Rica. Men resebyrån skickade henne av misstag till San Juan i Puerto Rico.

- Emma Nunn och pojkvännen Raoul Sebastian trodde de var på väg på semester i Sydney, Australien när deras plan landade i Halifax på Nova Scotia i Kanada. Där förde ett litet propellerflygplan förde dem vidare till Sydney, en liten kanadensisk stad på ön Cape Breton.

- En japansk turist på Paddingtonstationen i London var på väg till Heathrowflygplatsen. Men när han upplyste personal på stationen att hans slutmål var Turkiet hjälptes han på lokaltåget till den engelska staden Torquay.

- Flygresenärer har anlänt till staden Lebanon i amerikanska staten New Hampshire bara för att upptäcka att deras bagage skickats till Beirut i Libanon.

- Turister på väg till kaliforniska Oakland har klivit ur planet i Auckland på Nya Zeeland.

- Ett flertal gånger har resenärer på väg till Lisburn, Nordirlands tredje största stad, hamnat i Portugals huvudstad Lissabon.

Nog kan man tycka att folk borde ha bättre koll?

Oskar

Anmäl
2013-11-05 10:31 #1 av: ludden

Händer nog den bästa. Har man aldrig flygit förut är sådant här lätt hänt Glad

Bojkotta Lika Villkor som sysslar med härskarteknik.

Anmäl
2013-11-09 07:52 #2 av: Niklas

Det låter som om de flesta av de där beror på språklikheter i engelska. Glad

Vänliga hälsningar, Niklas
» Värd för iPad for Work, Mobile Photography & How to....

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.