1. Afrika

Sierra Leone

2013-07-16 13:54 #0 av: MajaWrangstadh

Hej!

Jag skulle vilja tipsa om Sierra Leone. Jag kom precis hem därifrån efter fyra månaders praktik i huvudstaden Freetown, och det var den mest fantastiska upplevelsen i hela mitt liv. Sierra Leone har ett extremt dåligt rykte världen över, mycket på grund utav det hemska kriget som ju bara slutade 11 år sedan, men landet har förbättrats något enormt och är enligt många det säkraste landet i Västafrika (!). Människorna är OTROLIGT trevliga och hjälpsamma, och trots sina svårigheter, alltid glada. 

Ska ni på strandsemester och vill uppleva något nytt och spännande, eller vill ni hjälpa andra, förbättra, utveckla... åk till Sierra Leone! Tro inte på vad andra säger om landet som aldrig varit där. Jag fick höra hur många skräckberättelser som helst innan jag åkte vilket bara gjorde mig nervös. Allihopa motbevisades direkt.

Vill ni veta mer så fråga på! Jag berättar jättegärna. :) Eller kika in på min blogg under kategorin Sierra Leone där jag har hur många bilder och berättelser som helst.

http://majaelsas.blogg.se/category/sierra-leone-2013.html

Kram!

Anmäl
2013-07-17 15:16 #1 av: Oskar

Wow vilket häftigt resmål! Lägg gärna upp lite bilder här på sajten!

Så man kan alltså åka dit som vanlig turist? Det är inte för farligt?

Oskar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.