8. Utrustning & Prylar

Resa

2013-05-04 17:38 #0 av: [AndreaPirlo92]

Jag har funderingar på att nån gång nästa år resa iväg. Jag har ännu inte börjat spara pengar eftersom jag inte hunnit tänka så långt på vad jag vill göra. Men jag vill resa i ungefär en månad, gärna thailand kanske. Hur mycket pengar behöver man spara? och finns det billigare resor än just till thailand? Kanske finns nån därute som gjort nån resa på en månad som kan förklara hur det var?

tacksam för all tips jag kan få :)

Anmäl
2013-05-04 20:13 #1 av: Oskar

Det där med kostnader är alltid svårt då det varierar väldigt från person till person. Tex duger ju sovsal i hostel för vissa medans andra vill bo på ett bra hotell. Samma sak med mat. Och även aktiviteter varierar ju mycket i kostnad.

Det bästa är att surfa runt på hotellsajter, utflyktssajter osv.

Aldrig varit i Thailand så kan inte uttala mig om det landet. Men det är ju ett populärt sol- och badresmål. Kan dock tänka mig att det är rätt turistigt...dvs kanske inte det bästa landet om du vill ha en lite mer äventyrlig och annorlunda resa...i alla fall inte om du väljer att bo i typ Phuket.

Oskar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.