8. Utrustning & Prylar

Minibuss

2013-04-21 23:55 #0 av: [Aquelegia]

Dags för en drömresa förhoppningsvis till sommaren. En 2 veckors resa genom europa är i planeringsstadiet. Det som är svårast att få till är hur vi skall ta oss runt. Vi funderar på minibuss, någon som har åkt långa sträckor i en minibuss och vet om detta är något att satsa på?


Varför vi inte tar 2 bilar är för att det är smidigast och färre körtimmar per person. Tar även gärna emot tips om vart man får tag på bra minibussar (måste vara 9sitsig) för en bra peng (hyra)

Anmäl
2013-04-22 10:21 #1 av: Oskar

Kul med en europaresa! Jag tror att de flesta hyrfirmor har minibussar man kan hyra. Dock är det ju möjligt att de inte finns på alla platser i Sverige. Det bästa är nog att höra med t.ex. Hertz, Avis och andra biluthyrningsfirmor.

Om ni ska hyra bil kan ju ett tips vara att inte hyra den i Sverige utan någonstans längre ner i Europa. typ Berlin. Och ta något billigt  flyg dit. På så sätt kommer ni ju snabbt ner och slipper lägga en eller ett par dagar åt varje håll på att först köra genom Sverige.

Oskar

 

Anmäl
2013-04-22 20:06 #2 av: [Aquelegia]

#1 Våran första anhalt är allas önskemål Danmark "Legoland" därav vi måste börja i sverige. Skall dock lägga som förslag att flyga och kanske bara delvis hyra bussar! Bra tips!
Har släkt i berlin så kan kolla om de har någon minibuss att låna ut !

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.