3. Europa (utom Sverige)

Fuerteventura

2013-02-25 23:47 #0 av: WilmaP

Hejsan!

Den 1 april åker jag och min mamma till en utav Kanarieöarna, Fuerteventura. Kan verkligen ingenting om ön och vet inte vad det finns att göra där. Skulle vara supertacksam om någon som kanske varit där skulle vilja komma med lite tips! 

Finns det något ställe man bör åka till eller något speciellt att göra? Var det något som var lite sämre som vi bör avstå från att göra? Finns det något över huvud taget eller är det mer en ganska "öde" ö? Värt att hyra bil och åka runt? 

Bara att mal på med förslag, tips och åsikter! 

Anmäl
2013-02-26 11:08 #1 av: Oskar

Har inte varit på just den kanarieön men generellt så är det alltid kul att hyra bil. Då kan man komma bort lite från de turistiga och så att säga hur det verkligen ser ut. Ett annat tips kan ju vara att kolla om det finns några båtutflykter.

Oskar

Anmäl
2013-02-27 22:14 #2 av: WilmaP

#1 Tack för tipsen! Jo, är ju alltid skönt att komma bort från allt det turistiga, några dar iallafall. Båtutflykter är ju aldrig fel heller!

Anmäl
2013-03-01 16:02 #3 av: [madelaine]

Jag spenderade drygt 3 månader på Fuerteventura förra våren/sommaren. Tog ett par roadtrips runt ön men höll oss ändå mest i området.
Vart på Fuerteventura är det ni ska bo?


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.