3. Europa (utom Sverige)

Estland, Lettland,Litauen

2013-02-12 14:45 #0 av: MelodyX

Ska bila neråt Grekland i sommar. Förra året bilade vi genom västeuropa och tänkte ta en annan väg nu och i alla fall bila genom dessa länder. Är det något att se? Resetips efter vägen? Funkar det för en barnfamilj att köra denna väg?

Anmäl
2013-02-13 09:55 #1 av: Oskar

Har inte bilat genom de baltiska länderna men däremot besökt de tre huvudstäderna Tallinn, Riga och Vilnius och alla tre städerna är klart värda att besöka! Trevliga städer med fina gamla stadskärnor. Tallinn känns som en väststad medan Vilnius fortfarande har en hel del östkänsla.

Oskar

Anmäl
2013-02-13 20:37 #2 av: MelodyX

Då tar vi nog denna vägen, har även funderingar på att köra genom Polen mot Krakow och se Auschwitz för att undvika de "värsta" öststaterna eftersom vi har barn med oss och inte sett lägret innan, finns det något annat trevligt att se på vägen ner genom Polen? Vi är intresserade av all möjlig hästsport, historia och slott, gärna god mat och vin (även om jag antar att det finns mindre av detta i dessa länder)...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.