3. Europa (utom Sverige)

Ayia Napa - Cypern

2010-08-03 01:22 #0 av: Wruss

I september åker vi hela familjen (inkl 3 barn i åldrarna 8-14 år) till Sandy Bay, Ayia Napa på Cypern. Jag har förstås läst på om resmålet både i böcker och här på nätet, men önskar ändå alla sorts tips - kryddat med egna erfarenheter - på sevärdheter/aktiviteter. Ett av barnen sitter i rullstol, men vi tar oss fram på många ställen ändå så tipsa på...

Anmäl
2010-08-08 19:32 #1 av: Oskar

Var där för många år sedan...och kommer ihåg det som att vi tyckte att det var ett trevligt ställe. Men var för länge sedan för att jag ska kunna ge dig några specifika tips.

Oskar

Anmäl
2010-08-09 13:31 #2 av: Annaaaaa

Underbart ställe! Minns inte direkt om det är handikappsanpassat, men iaf, nissi beach måste ju besökas, och där ska man även kunna kolla på pelikaner.. Kanske vore något?

Anmäl
2010-08-09 20:40 #3 av: Lininaa

Jag var där för något år sedan och minns också att Nissi Beach var väldigt fint!

Anmäl
2018-03-12 11:05 #4 av: Göstage

Ett del år sedan det skrevs om Aiya Napa här senast , men nu förekommer orten i rubrikerna:

"Nu trappas kriget upp mot ungdomsgäng som åker till semestermålen runt Medelhavet för att festa och supa. Populära turistorten Aiya Napa på Cypern förklarar nu all "lågkvalitetsungdom" ovälkommen.

Badorten Ayia Napa har sedan länge rykte som en stökigt partystad där klungor av semesterfirande ungdomar från norra Europa släpper alla hämningar när de festar loss.
Men nu har stadens borgmästare, Yiannis Karousos, fått nog---"

https://www.expressen.se/allt-om-resor/resmal/europa/cypern-har-fatt-nog-stoppar-turister-av-lag-kvalitet/

Stolt medis på Kust & hav iFokus och Fågelskådning iFokus, samt stöttar självklart Debatt iFokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.