Övrigt & Allmänt om resor

My Real London – Webbtjänst för svenskar i London

2014-08-18 16:08 #0 av: agnestenlund

Har du någonsin varit i London utan att riktigt lyckats återfinna stadens genuina känsla? Hamnat på Oxford Street och i turisthorder vid Big Ben, när du egentligen hellre hade velat sitta på en hemlig jazzpub? Eller har du några egna upplevelser att dela med dig av? I vilket fall är My Real London väl värt att kolla in.

De flesta som bokar en resa till London föreställer sig ett besök till det romantiska London som vi lärt känna genom historier. På filmer har vi sett, och i böcker har vi läst, om engelska pubar, pittoreska parker, lokala restauranger, shoppingoaser och rader av gömda, unika krypin. Ändå faller fler än många som besöker staden i de klassiska turistfällorna. Föredrar du den äkta versionen av denna pulserande storstad? Då kommer du att älska My Real London: En interaktiv guide till de gömda skatter som inte återfinns i en vanlig reseguide, skapad av det internationella reseföretaget Expedia. 

My Real London eller MRL som vi gärna kallar det, är en webbplats där du kan bläddra, skapa och samla ihop platser du vill besöka i framtiden, eller dela med dig av favoriter, ifall du sedan tidigare besökt staden. Där hittar du inspiration och tips om allt ifrån platser där du kan träffa vänner, trevliga promenadstråk genom staden, en utomhusbio, eller varför inte inomhusisklättring? (Ja, den finns där.)

Eftersom du kan skräddarsy allt från din profil till dina upplevelser och guider, samt hitta nytt och inspireras av andras tips, kan My Real London hjälpa dig att skapa den perfekta resan till London. Se det som ett virtuellt bibliotek över platser som du kommer att få nöjet att hitta, upptäcka och inte minst, dela med andra. Du kommer aldrig att få slut på saker att göra i denna metropol, om du använder MRL som din guide. 

Ta en titt på My Real London, hitta andra London-entusiaster och börja resan mot att bli en riktig Londoner. Det är dags att svära på att aldrig mer besöka Buckingham Palace!

Anmäl
2015-01-28 19:16 #1 av: densomundrar

Tack för tipset, ska genast gå in och kika :-)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.