Reseberättelser

Erica på semester i Kroatien

2010-06-02 17:34 #0 av: [Malin]

24-åriga Erica och hennes familj var nyligen på semester i härliga Kroatien. Här kan du läsa utdrag ur hennes resedagbok.

Jag tycker det är lite mysigt att vara på en flygplats och gå runt i taxfreeshopparna och dofta på massa parfymer, prova olika krämer, kolla in smink och produkter från alla världens märken, handla MASSA godis och kanske nåt roligt att blanda drinkar av till semestern. Utdrag från Ericas blogg

Så inleder Erica sin resedagbok som finns att läsa på hennes blogg. I samma kategori finns dessutom massvis av bilder från härliga Kroatien och övrigt tyck och tänk. Nedan kan du läsa hennes utdrag om Zadar.

När vi kom fram till Zadar så hade vi ingen aning om vart vi skulle. Så vi började gå helt enkelt. Vi köpte en hutlöst dyr karta som inte var värd sitt pris för vi hittade ändå ingenting. Men eftersom vi inte hade något direkt att uträtta så gick vi helt enkelt runt lite. Vi kom till hamnen och sedan till en underbar liten restaurang som serverade kroatiska specialiteter, efter kött och gnocci och civapcivi (stavning?) så åt vi enormt maffiga tårtbitar med vispgrädde till dessert. Galet mätta begav vi oss vidare på vår vandring. Vi hittade en liten kulle som ebstod av en park med utsikt över staden och där var verkligen jättevackert. Man kunde se ner till en liten vik med båtar och pastellfärgade hus. Det sluttade brant ner och upp ur avgrunden växte enormt höga palmer och andra träd. Utdrag ur Ericas blogg

Läs hela hennes reseberättelse här!

plo__DSC0870.JPG

/Malin

Sajtvärd på Litteratur

Anmäl
2010-06-02 23:10 #1 av: Oskar

Ah...Kroatien vill jag också åka till...

Anmäl
2010-06-03 21:28 #2 av: Emelie

#1 Jag med! Det verkar vara ett mycket vackert land.

Sajtvärd för Bullhundar, medarbetare på Borderline & Djurtransport.

Står i stargroparna för en förhoppningsvis framgångsrik avel av tan-tecknade möss!

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.