Annons:
Etikettreseberättelser
Läst 11811 ggr
[Malin]
6/29/10, 6:52 PM

David och Johanna i San Francisco

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

David och Johanna befinner sig just nu på en fem veckor lång semester i USA. De planerar att besöka flera ställen i landet och ett av de var San Francisco.

David och Johannas USA-resa började i San Francisco för drygt 1 ½ vecka sen. Starbucks blandades med shopping, en tur till Height Ashberry och en till Alcatraz. De har även testat på att åka Cable Car, som enligt dem mer eller mindre är ett måste som turist i San Francisco.

Piren-Santa-cruz.jpg

Under tiden de befinner sig i USA bloggar Johanna om deras upplevelser. Här är några utdrag från bloggen:

"Idag hydre vi tamdemcykel för att cykla en ganska så lång strandtur till Golden Gate. Det var galet fin utsikt hela vägen och trots att det blåste var det verkligen en superbra dag!"

"Men det bästa hände nästan sist på dagen. Jag och David hade hört talas om att man kunde vara med i ett lotteri för musikalen Wicked och kanske vinna billiga biljetter till kvällens föreställning. Vi hade egentligen inte planerat att gå på musikal men eftersom det var så billigt om man vann så tänkte vi att vi lika gärna kunde ta chansen. Vi lämnade in varsin lott och VANN! Hurra hurra!"

golden-gate.jpg

De befinner sig för tillfället i Las Vegas och resan fortsätter. Om ni vill läsa bloggen och deras berättelser från USA kan ni klicka här!

Bilder: Privata

Annons:
Oskar
6/30/10, 1:56 PM
#1

Ha kul att vinna biljetter!

Upp till toppen
Annons: