Annons:
Etikett8-utrustning-prylar
Läst 1912 ggr
Pia
5/9/06, 3:01 PM

Tips för trötta resefötter

Den absolut bästa produkt för trötta rese- & promenadfötter jag av en händelse snubblade över för ett antal år sedan är Boots Reviving foot spray med mint, trollhassel och cypress. När man tillbringat dagen med att gå, gå, gå i varma skor så är det som det nästintill himmelskt att få spraya på lite av denna både uppfriskande och läkande produkt. Bra produkt att ha med i handväskan under dagen också för den delen.

Överhuvudtaget så är hela serien, som innehåller diverse crémer för fötterna m m helt otroligt bra!! Nackdelen skulle väl vara då, att den bara finns att få tag i (såvitt jag vet) i Boots-butiker i England… Själv har jag då ett litet käckt lager att ta till framöver när fötterna kräver lite extra pyssel efter sommarens alla planerade promenader…

Har ni några bra skötselråd för trötta resefötter?

Annons:
Pia
5/15/06, 9:22 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#1

Fascinerande att ingen tycks pyssla om sina trötta promenerande resefötter…

Här är ialla fall en bild på min fantastiska rese/sommarkompis:)

Oskar
5/16/06, 12:41 PM
#2

Nja, aldrig testat "footspray"…men det kan säkert vara skönt efter en dags promenerande i någon storstad. Själv är jag nog ganska dålig på att ta hand om mina fötter. Kör mest med gymnastikskor vilket ibland känns alldeles för varmt.

Oskar

Pia
5/16/06, 3:34 PM
#3

Fötterna är såå viktigt att ta hand om…:)

Calibra
5/21/06, 2:45 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#4

det borde jag ha haft med mig till regnskogen på borneo :)

våran guide blev iofs chockad över att jag sköljde av mina leriga skor i floden, satte på mig de igen, och såg nöjd ut. han var tvungen att känna i skorna, han trodde inte på mig när jag sa att var torra inuti :) själv gick han i ett par gummiskor. han skulle behövt fotspray, om någon :) sprayen kanske även skulle ha hållt blodiglarna borta…

Pia
5/21/06, 8:56 PM
#5

Vilken charmig bild!

Calibra
5/21/06, 8:59 PM
#6

tack :) och många fler bilder blev det… :D

Annons:
Tom
5/22/06, 8:40 PM
#7

Jag har en bra grej till mina svettiga jobbskor. Man sprayar i "YocoAir" och all lukt försvinner effektivt. Inte genom att dränka lukten med annan doft utan genom att förinta lukten.

Finns på Classe O.

Inga mer fotsvettskor! :-)

  Tom

Calibra
5/23/06, 1:07 AM
#8

Tom, menar du allvar, eller blir jag grundlurad nu? :)

kan inte hitta något sådant på deras hemsida…

Tom
5/23/06, 3:51 PM
#9

Jag menar allvar. Jag skämtar inte om fotsvett ;-)

Jag ser att Clas inte har den som är för skor men de har två andra varianter av Yocoair som också är väldigt effektiva inom sina respektive områden.

Jag kan ha köpt skovarianten i en skoaffär.

Tom

Calibra
5/26/06, 6:44 PM
#10

sprayan på claso. borde man väl kunna använda i skor? sambon kommer nog få en present :)

Tom
5/27/06, 6:20 PM
#11

Troligen kan man använda den även i skor eftersom det är samma aktiva ingrediens i alla Yocoairprpodukter.

   Tom

kerre
12/16/08, 4:27 PM
#12

appropå att vårda sina fötter om man ska vandra i storstäder kan man ha sina "hiking" skor då? mina går strax över fotknölen och är som ett par kraftigare goretex täckta gympaskor inte särskilt tunga heller men fick höra att man inte skulle ha hiking skor på stadsvandringar stämmer det?

brukar annars använda dem för lättare fjällvandringar, de är inte fodrade

Oskar
12/17/08, 11:31 AM
#13

#12 Nog kan man ha hiking-skor då man stadsvandrar. Fast kan ju bli lite varmt om skorna är kraftiga och klimatet varmt.

Annons:
Lill-Kisse
12/20/08, 8:36 PM
#14

Undergörande sprayer i all ära, men det finns andra lösningar också. Använd ingångna skor i naturmaterial och olika modeller. Sockarna bör också vara av naturmaterial. Ta med ett extra par sockar och skor i väskan att byta med under dagen. Det brukar kännas alldeles underbart att byta sockar och skor under långa promenader.

Upp till toppen
Annons: